OM OSS

Kvalitetskonferenser erbjuder dig personlig kostnadsfri service att boka konferenser.

Vi garanterar dig omsorgsfullt utvalda anläggningar som vi besökt och utvärderat.

Vi är specialiserade på tjänster för dig som ska boka konferens eller kickoff.

 

Vi arbetar med anläggningar som erbjuder god kvalité, personlig professionell service, genuint intresse och omtanke om gästen, platser där man arbetar för att ha ett sammanhang och ett mervärde för gästerna.

Din bokning, vårt samarbete och den trygghet vi vill att du känner när du anlitar oss är viktigt för oss.

Vi har lång erfarenhet från arbete på hotellanläggningar i Mälardalen med att skapa och planera konferenser, kickoffer och utbildningar.

Inget möte är det andra likt och vi vet att alla detaljer är viktiga i planeringen. Vi skapar förutsättningar för kreativa möten och minnesvärda arrangemang.

Pia Uddås heter jag som äger och driver Kvalitetskonferenser i Sverige AB. Min erfarenhet från branschen är lång och gedigen med både mindre, medelstora och stora konferensanläggningar som arbetsplats. Mina referenser från branschen är som hotellchef, konferenschef, bokning och försäljningsansvarig med många kundkontakter och noggrann planering för att arrangemangen ska bli lyckade. Jag har även drivit en egen SPA verksamhet.

Kvalitetskonferenser är en företagsidé som har funnits i mina tankar länge och idén blev till verklighet i maj-2014. Min filosofi för företaget är att ge bästa och noggrannaste rekommendationer till dig som bokar möten, konferenser, kickoff eller utbildningar. Efter månader av noggranna förberedelser kan jag därför presentera företaget som en kvalitetssäker samarbetspartner för dig. Alla anläggningar som vi rekommenderar har jag besökt och utvärderat och fått många bra visningar av kollegor som visat mig anläggningarnas kvalitéer och service. Varje vecka besöker jag nya anläggningar och håller mig ajour med vad som händer i branschen.

Varmt välkommen att kontakta mig för bokning av din nästa konferens, utbildning eller kickoff. Jag åker gärna med dig och visar de anläggningar som intresserar dig inför arrangemanget.

  Boka era konferenser/möten eller er kickoff kostnadsfritt via oss!

  Välj stad:

  Namn: *

  Telefon: *

  E-post: *

  Ankomstdatum: *

  Avresedatum: *

  Antal personer: *

  Övrig information / Meddelande:

  Vi står för:

    Kvalité
    Trygghet
    Personlig service
    Branscherfarenhet
    Stort kontaktnät